[ 29.03.2017 ]

Adidas EQT vračajo modi kulten pridih

V prvih spomladanskih dneh se na naše ulice vračajo legendarni adidasov model EQT, ki je modno sceno krojili že v zgodnjih 90. Oglejte si novo podobo. 

Legendarni copati EQT letos z novo podobo prevzemajo enak kultni status! Vse poznavalce ikoničnih modelov kot tudi nove generacije bo navdušila progresivna silhueta copat s tekaškimi karakteristikami, katere dizajn brez balasta razkriva utrip njene avtentične zapuščine. 

adidas-epq

Kultni copati iz preteklosti se vračajo v prihodnost

V letu 2017 adidas s pomočjo preteklosti slika prihodnost. Navdih za posebno linijo copat je namreč tokrat poiskal v kultnih copatih EQT (Equipment) iz leta 1991, ki jih to pomlad predstavlja v prerojeni podobi - osveženi mešanici inovativnih materialov in tehnologij. Tehnično izpopolnjeni copati so ustvarjeni za vse svobodomiselne ljubitelje klasike in otroke nove dobe, ki bodo v dizajnu prepoznali zgodovinskost ikonične linije. Ker pa adidas letošnje leto lastno preteklost postavlja na glavo, so novi modeli adidas EQT zaživeli v popolnem nasprotju: originalno turbo zeleno je nadomestila turbo rdeča, obujeno linijo pa krasi tudi adidasova triperesna deteljica. Povsem nove EQT-jke to pomlad zagotavljajo svež korak v pravo smer! 

adidas-EPQ

Copati EQT imajo le to, kar je nujno potrebno!

Predstavniki adidasa so pri oblikovanju legendarnih adidas Originals EQT copat ohranili le najosnovnejše elemente, saj novi modeli ponujajo bistvo brez nepotrebnega balasta. V najnovejši različici modela EQT Support ADV, ki je na voljo tudi pri nas, so izviren videz poustvarili z značilno pleteno mrežno konstrukcijo in nubuk prekrivanjem. Z naprednimi tehnologijami, kot sta TPU ploskev ob strani in na peti ter uveljavljeni EVA vmesni podplat, pa poskrbeli za popolno udobje in podporo! Vse modne entuziaste bo najbolj prevzela tudi stilska kombinacija bele, črne in turbo rdeče, ki snuje osupljiv barvni podpis prenovljene linije. S progresivno silhueto copat EQT bo korak modnih osvajalcev to pomlad nedvomno odet v kulten pridih.

Copate adidas EQT najdete ekskluzivno v trgovini Sneakers Store v središču Ljubljane.

Sorodni članki

[23.10.2018]

Air Max 720 – novi sinonim udobja

Prvi sistem blaženja, ki se razprostira po celotni dolžini podlpata – izjemno uodbje in brezkompromisna stabilnost koraka! Spoznajte Air Max 720.

Preberite več

[21.03.2018]

adidas Deerupt, najbolj vpadljivi copati letošnjega leta

Nov adidasov model Deerupt predstavlja sodobno nadaljevanje prvinske dediščine v radikalno sveži podobi. Sodobna oblika, ki je minimalistična in drzna hkrati, navdih črpa iz arhiva kultnih adidask ter se udejanja v zamreženi podobi. 

Preberite več

[01.09.2017]

Kape New Era

Poznate zgodbo o kapah New Era? Četudi so bolj priljubljene šele zadnja leta, njihovi začetki segajo skoraj stoletje daleč. Preberite več o kultnih kapah.

Preberite več