[ 03.04.2015 ]

Adidas ZX Flux

Retro tekaške superge, ki so se vrnile in navdušile s svojim dizajnom in udobnostjo. Spoznajte pisan dizajn in lastnosti modnih superg Adidas ZX Flux.

 

Kar nekaj priljubljenih tekaških in košarkarskih modelov superg se je v zadnjih letih vrnilo v trgovine. Med njimi je tudi linija Adidas ZX. Sprva so bile superge Adidas ZX namenjene tekačem, danes pa so priljubljene kot modno obuvalo, ki ga radi nosijo moški, ženske in otroci.

Adidas je linijo ZX predstavil že v zgodnjih 80. letih s prvim modelom ZX 500, modeli ZX 600, ZX 700 in ZX 800 pa so pisali zgodovino tekaških superg. S tehnično dodelanimi supergami se je Adidas postavil ob bok supergam Nike z blaženjem Air.

Odkar je Adidas v pomladno-poletni kolekciji leta 2014 predstavil linijo ZX FLUX, je to takoj postala zgodba o uspehu širom sveta. Letošnja različica ZX FLUX le še nadaljuje uspeh in ga dopolnjuje z novimi materiali, barvami in tiskom.

Linija ZX FLUX gradi uspeh na dediščini, ki jo je ustvaril model ZX 8000, prvič predstavljen leta 1989. Superge ZX FLUX so postale priljubljene superge za prosti čas. Po dizajnu se občutno razlikujejo od svojih predhodnic, imajo pa značilni tehnične lastnosti: okrepljen petni del za boljšo stabilnost in udobno notranjost. Poleg tega jih zaznamujeta izjemna oblika in fotografski tisk.

Lastnosti linije ZX FLUX

  • Material

Lahek in pisan material, ki diha - zelo primeren za tople poletne dni.

  • Opetnik

Čeprav so superge ZX FLUX zelo lahke, jih opetnik zagotavlja izjemno stabilnost.

  • Varjene linije

Adidasove tri linije spominjajo na originalno verzijo ZX 8000, vendar zagotavljajo povsem nov izgled.

  • Torzija

Tehnologija Torsion, ena od Adidasovih ikon, omogoča, da se sprednji in zadnji del stopala premikata neodvisno in se tako stopalo bolje prilagodi podlagi ter je stabilnejše.

Različne kolekcije ZX FLUX

Z različnimi kolekcijami so ustvarili linijo, v kateri vsakdo lahko najde superge po svojem okusu. Nekatere kolekcije:

Kolekcija Neoprene

Izjemno lahek in udoben neopren zagotavlja preprostost dizajna in udoben občutek na nogah.

adidas-zx-neoprene

Kolekcija Neoprene Graphic

Pisan dizajn s havajskimi vzorci ustvarja edinstvene in privlačne superge, izdelane iz neoprena. Superge, ki zagotovo pritegnejo pogled.

adidas-zx-neoprene-graphic

 

Kolekcija “I want I can”

Superge brez vezalk imajo močno elastiko, ki zagotavlja udobje in ohrani stopalo stabilno.

adidas-zx-i-want-i-can

 

Kolekcija Sunbeam Pack

Superge Sunbeam Pack so dobile ime po mavričasti kači (Xenopeltidae oziroma angleško Sunbeam snake), saj njihov mavrični odsevni material spominja na kačino kožo. Ob naravni svetlobi delujejo bleščeče, kadar pa jih obsvetli luč, zgornji del superg močno odseva.

adidas-zx-sunbeam-pack

 

 

 

 

 

 

 

Oglejte si najnovejše superge linije ZX FLUX, ki je na voljo v naših trgovinah.

   

Sorodni članki

[23.10.2018]

Air Max 720 – novi sinonim udobja

Prvi sistem blaženja, ki se razprostira po celotni dolžini podlpata – izjemno uodbje in brezkompromisna stabilnost koraka! Spoznajte Air Max 720.

Preberite več

[21.03.2018]

adidas Deerupt, najbolj vpadljivi copati letošnjega leta

Nov adidasov model Deerupt predstavlja sodobno nadaljevanje prvinske dediščine v radikalno sveži podobi. Sodobna oblika, ki je minimalistična in drzna hkrati, navdih črpa iz arhiva kultnih adidask ter se udejanja v zamreženi podobi. 

Preberite več

[01.09.2017]

Kape New Era

Poznate zgodbo o kapah New Era? Četudi so bolj priljubljene šele zadnja leta, njihovi začetki segajo skoraj stoletje daleč. Preberite več o kultnih kapah.

Preberite več