[ 23.10.2018 ]

Air Max 720 – novi sinonim udobja

Prvi sistem blaženja, ki se razprostira po celotni dolžini podlpata – izjemno uodbje in brezkompromisna stabilnost koraka! Spoznajte Air Max 720.

Nike Air Max 720

Nič nenavadnega ni, da Nike redno preseneča z vedno novimi tehnologijami in izboljšavami. Tako je v začetku 2018 postregel s sistemom blaženja Air Max 270, za prihajajoče leto pa že napoveduje nov sinonim udobja. 

Nike bo z novim sistemom blaženja Air Max 720 poskrbel za največje in najvišje udobje do zdaj. Kar 38-milimetrski vložek bo zagotavljal izjemno udoben, a brezkompromisno stabilen korak.

Če je z letošnjim sistemom Air Max 270 Nike želel ponuditi udobje in mehak korak športnikom, ki vsak dan preživijo na nogah tudi 16 ur in več, je pri oblikovanju enote 720 ubral drugačen pristop – s fokusnimi skupinami, v katerih so sodelovali predvsem predstavniki mlajše generacije, je Nike želel ugotoviti, kakšen mora biti čevelj za mlade, ki so neprestano v akciji in vedno na poti. Ne le, kakšno udobje jim mora nuditi, temveč tudi, kakšen dizajn bo izražal njihov karakter in življenjski slog. 

720 se razteza čez celoten podplat

Vložek 720 je prvi iz družine Air Max, ki se razteza po celotni dolžini podplata. Ustvarja občutek, kot bi hodili po prijetni podlagi, kjer se vsak vaš korak odbije in vas udobno ponese naprej. Obenem pa je zagotovljena popolna stabilnost, saj je najdebelejši del blazinjena ob robovih, kar pomeni, da je stopalo udobno in varno nameščeno. 

Vložek je viden z vseh strani tako po višini kot dolžini in prav odtod inspiracija za njegovo ime – 2 x 360-stopinjski pogled.

Navdih v naravi

Tehnologija Air Max 720 brezkompromisno združuje udobje in odgovoren odnos do narave. Nike se pri razvoju ni osredotočal le na tehnologijo in kakovost izdelka, temveč tudi na to, da bi s proizvodnjo kar najmanj obremnjeval naravo. Tako masa, iz katere je izdelana enota 720, vsebuje kar 75 % recikliranih proizvodnih odpadkov. Poleg tega je kar 95 % odpadkov, ki nastanejo pri proizvodnji, kasneje popovno uporabljenih. 

Barve naravnih lepot

Tudi pri izbiri barv za prve modele je Nike našel navdih v naravi. S pastelno modrimi in vijoličnimi odtenki časti severni sij, s posebnimi barvnimi odtenki izraža lepote sončnega vzhoda in zahoda ter jezer, sipin, gozdov in druih čudežev narave. Prvi Air Max 720, ki bo prišel na prodajne police, pa bo v odtenkih Mlečne ceste.

En prvih modelov z enoto Air Max 720 bo Jordan Proto-Max 720.

Jordan Proto-Max 720

 

 

 

Sorodni članki

[21.03.2018]

adidas Deerupt, najbolj vpadljivi copati letošnjega leta

Nov adidasov model Deerupt predstavlja sodobno nadaljevanje prvinske dediščine v radikalno sveži podobi. Sodobna oblika, ki je minimalistična in drzna hkrati, navdih črpa iz arhiva kultnih adidask ter se udejanja v zamreženi podobi. 

Preberite več

[01.09.2017]

Kape New Era

Poznate zgodbo o kapah New Era? Četudi so bolj priljubljene šele zadnja leta, njihovi začetki segajo skoraj stoletje daleč. Preberite več o kultnih kapah.

Preberite več

[07.07.2017]

All Star praznujejo 100. rojstni dan!

Superge All Star so leta 2017 obeležile častitljivo 100-letnico. Še vedno podobne prvemu modelu in še vedno enako priljubljene. Imate svoj par?

Preberite več