[ 19.08.2016 ]

Converse Shield Canvas - ohranite suha stopala v supergah All Star

Od letošnje jeseni lahko superge All Star nosite tudi v mokrem vremenu in bodo vaša stopala ostala suha. Ne verjamete? Spoznajte Shield Canvas.

Vsi ljubitelji "allstark" zagotovo poznate občutek, ko vas ujame dež ali nepričakovano zabredete v lužo, v platnenih supergah pa takoj nastane hladna kopel za stopala. Zdaj je Converse poskrbel, da lahko svoje najljubše superge nosite tudi ob mokrem vremenu.

Letošnjo jesen na prodajne police prihajajo superge Chuck Taylor II Shield Canvas iz linije Counter Climate, ki jih lahko nosite v vsakem vremenu, vaša stopala pa bodo na suhem in toplem.

Po tem, ko so lani predstavili superge Chuck Taylor II, so pri Conversu začeli razvijate izboljšave. Tako letošnji model poleg vodoodbojnosti odlikujejo še:

  • posebej oblikovan jezik, ki ne zdrsne in preprečuje, da bi voda prišla do stopala
  • izjemno udoben zgornji del iz semiša

 Torej ne glede na to, kakšno je vreme, zdaj lahko poskrbite za svoj popoln izgled s supergami All Star.Chuck Taylor II Shield Canvas Chuck Taylor II Shield Canvas

Sorodni članki

[23.10.2018]

Air Max 720 – novi sinonim udobja

Prvi sistem blaženja, ki se razprostira po celotni dolžini podlpata – izjemno uodbje in brezkompromisna stabilnost koraka! Spoznajte Air Max 720.

Preberite več

[21.03.2018]

adidas Deerupt, najbolj vpadljivi copati letošnjega leta

Nov adidasov model Deerupt predstavlja sodobno nadaljevanje prvinske dediščine v radikalno sveži podobi. Sodobna oblika, ki je minimalistična in drzna hkrati, navdih črpa iz arhiva kultnih adidask ter se udejanja v zamreženi podobi. 

Preberite več

[01.09.2017]

Kape New Era

Poznate zgodbo o kapah New Era? Četudi so bolj priljubljene šele zadnja leta, njihovi začetki segajo skoraj stoletje daleč. Preberite več o kultnih kapah.

Preberite več