[ 04.05.2017 ]

Novi član družine Adidas Originals – Iniki Runner Boost

Pomlad 2017 v družino Originals prinaša novega člana – superge Iniki Runner združujejo športno in ulično modo ter nostalgično spominjajo na ikone 70. let.

Adidas Iniki Runner Boost

Že lani je adidas napovedal prihod novega modela superg, ki naj bi ga odlikoval avtentičen videz. Ugibanj, kateri model bo to in kako bo izgledal, je bilo konec kmalu v začetku leta 2017, ko je adidas predstavil Iniki Runner Boost

V duhu dizajna, ki se je izkazal za zmagovalnega že pri modelih Stan Smith in Gazelle, je združitev retro »old school« videza in sodobnega udobja, ki ga zagotavljajo nove tehnologije, kot je Boost, prava kombinacija. Če zgornji del copat Iniki Runner Boost, ki je izdelan iz neoprena in semiša, nekoliko spominja na Gazelle, pa za udobje in odlične lastnosti poskrbi podplat Ultra Boost.

Adidas Iniki Runner Boost

Klasični rdeči in modri Iniki Runner Boost

Prva sta kupce očarala modela v klasični izvedbi – rdeči in modri barvi z adidasovimi tremi črtami v beli barvi, nato pa so sledile še drugačne barvne kombinacije. Vsem je skupno to, da se barva, v kateri so obarvane črte, ponovi tudi na zgornjem delu pete. 

Adidas Iniki Runner Boost

Poleg udobja, ki ga nudi tehnologija blaženja Ultra Boost, copat odlikuje tudi podplat OrthoLite. Iniki Runner Boost so tako namenjeni vsem, ki cenite avtentičen slog, želite sodobno udobje, a hkrati prepoznaven in zabaven retro videz.

Poleti bo Iniki Runner Boost na voljo tudi v Sloveniji.

Sorodni članki

[23.10.2018]

Air Max 720 – novi sinonim udobja

Prvi sistem blaženja, ki se razprostira po celotni dolžini podlpata – izjemno uodbje in brezkompromisna stabilnost koraka! Spoznajte Air Max 720.

Preberite več

[21.03.2018]

adidas Deerupt, najbolj vpadljivi copati letošnjega leta

Nov adidasov model Deerupt predstavlja sodobno nadaljevanje prvinske dediščine v radikalno sveži podobi. Sodobna oblika, ki je minimalistična in drzna hkrati, navdih črpa iz arhiva kultnih adidask ter se udejanja v zamreženi podobi. 

Preberite več

[01.09.2017]

Kape New Era

Poznate zgodbo o kapah New Era? Četudi so bolj priljubljene šele zadnja leta, njihovi začetki segajo skoraj stoletje daleč. Preberite več o kultnih kapah.

Preberite več