Strošek dostave je po celotni Sloveniji s Pošto Slovenije je 4,99€.

Naročen izdelek vam dostavimo v 2 - 4 delovnih dneh. Poštnina je za vsa naročila nad vrednostjo 100eur za vas BREZPLAČNA, ne glede na število naročenih artiklov. Za vsa ostala naročila pod skupno vrednostjo 100eur, pa je poštnina 4,99€, ne glede na to, ali vam bomo naročene artikle iz istega naročila, zaradi različnih dobavnih skladišč poslali v več paketih. Celoten strošek nakupa (vrednost artiklov + poštnina), se vam izpišejo ob potrditvi naročila. V nekaj minutah po potrditvi naročila, boste dobili na vaš e-mail izpisano celotno vrednost nakupa, ki jo boste plačali poštarju ob dostavi.V kolikor bi vam pošta pomotoma zaračunala še kak drug strošek, predlagamo da sami uredite z vašo pošto. Drugih stroškov z nakupom ni. 

Express dostava vam garantira da bo vaš naročen artikel dostavljen na vaš naslov v roku 24 ur od oddaje naročila. Strošek express dostave je 12,99€. Naročila za express dostavo sprejemamo le ob delavnikih, ponedeljek – petek do 18 ure. ( za vsa naročila express dostave izven omenjenega termina 24 urni rok ne zagotavljamo ). 

Express dostava ob praznikih in vikendih ni mogoča.

Paket vam bomo dostavili v roku 2 do 4 delovnih dni. DOSTAVA JE V DOPOLDANSKEM ČASU, zato izberite pravi naslov dostave (sluzba, podjetje....).

V primeru, da vam artikel iz kakršnega koli vzroka ne bi ustrezal in bi ga želeli vrniti ali zamenjati, imate več možnosti. Lahko ga odnesete v najbližjo Sneakers trgovino, kjer vam ga bodo zamenjali brezplačno, ali vrnili znesek vrnjenih artiklov (z poštnino). Duga možnost je, da ga vrnete po pošti. V tem primeru, vam bomo takoj po prejemu vrnili znesek kupljenih artiklov, vaš pa bo strošek poštnine (po ceniku Pošte Slovenije). V primeru menjave artikla po pošti vam bomo ob ponovnem pošiljanju artikla zaračunali 4,99€ stroškov pošiljanja.

Paket vam bomo dostavili v roku 2 do 4 delovnih dni.